Renovering

Därför bör en fastighetsbox sättas in i varje fastighet

Förr eller senare kommer alla fastigheter till en punkt där det är dags för ett ansiktslyft. Flerfamiljshus behöver emellanåt få lite ny färg och nya fönster samt renoveras på andra sätt. En renovering är ett utmärkt tillfälle att sätta in en fastighetsbox i fastigheten. Dessa postboxar är nämligen inte bara snygga utan även väldigt praktiska.

Här kikar vi närmare på några av anledningarna till att en fastighetsbox bör sättas in i varje fastighet. Vidare finns att förkovra sig i på fastighetsbox.nu.

En fastighetsbox har många fördelar gentemot andra lösningar

Några av fördelarna med dessa postboxar för flerfamiljshus är att de:

 • Kan öka värdet på fastigheten
  Visste du att dessa nya postboxar kan öka värdet på din fastighet? Så är faktiskt fallet – många fastighetsbolag och lägenhetsinnehavare föredrar dessa boxar framför brevinkast och andra lösningar. Därmed blir fastigheter där dessa redan finns förinstallerade mer attraktiva och därmed också mer värdefulla för spekulanter.
 • Är säkrare än brevlådor och brevinkast
  En väldigt stor fördel med en fastighetsbox är att den är betydligt säkrare än ett brevinkast eller en brevlåda. Ett stort problem med brev och paket är att vissa brottslingar försöker fiska upp dem ur brevlådor och brevinkast. Men moderna postboxar är betydligt säkrare och därmed bättre på att förhindra denna typ av brottslighet.
 • Med fördel kan sättas in i samband med en renovering
  Som vi redan har varit inne på i denna artikel är en renovering ett utmärkt tillfälle att sätta in en ny postbox i fastigheten. För när du ändå renoverar och uppgraderar fastigheten i övrigt bör du naturligtvis även se över postutdelningen. Om fastigheten idag har dörrar som är försedda med brevinkast kan även dessa bytas ut till helt vanliga lägenhetsdörrar utan inkast. Den moderna postboxen ersätter nämligen helt behovet av brevinkast och andra lösningar för postutdelning.
 • Brevbärarna föredrar fastighetsboxar
  Visste du att brevbärarna föredrar dessa boxar framför andra lösningar för postutdelning? Anledningen till detta är väldigt enkel: en brevbärare kan snabbt och smidigt dela ut posten i boxen på en enda plats (förslagsvis i entrén till fastigheten). Detta istället för att behöva springa upp och ner i trapporna och dela ut posten till varje lägenhets enskilda brevinkast.